Osmahneme cibuli a orestujeme plecko, pokrájené na kousky. Podlijeme vývarem (bujónem) a necháme povařit do poloměkka. Mezitím si na másle orestujeme hrášek s mrkví a uvaříme 2 vejce natvrdo. K poloměkkému masu přidáme 1 lžíci hořčice, promícháme a přidáme hrášek s mrkví a pokrájená vejce na plátky. Osolíme, opepříme a necháme dovařit. Podáváme s rýží.
Postup: Kuřecí nebo krůtí maso nakrájíme na tenké nudličky a na oleji v hlubší pánvi... zobrazit recept
Postup: Smícháme mléko s vejci, cukrem, solí, práškem do pečiva a moukou, kterou... zobrazit recept
Postup: Krůtí nebo kuřecí maso nakrájíme na medailonky, dáme do misky a promícháme se 2... zobrazit recept
Postup: Kapra omyjeme, osušíme, nasolíme, potřeme rozetřeným česnekem, pokapeme... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna omyjeme, osušíme čistou utěrkou, osolíme, potřeme prolisovaným... zobrazit recept
Ubytování Zlín vám poskytne k výletům potřebné náležitosti, které se týkají možností, o kterých se vám doposud nesnilo. Penzion U Johana se vám bude jistě líbit, jelikož nabízí potřebný relax k tomu, abyste si krásně... zobrazit článek
Pivovar s restaurací a ubytováním.The New York Times zařadil Kroměříž a Pivovar...