Název | Množství a jednotka |
---|---|
starší rohlíky nebo veka | 8 ks |
mléko | 250 ml |
máslo | 2 lžíce |
uzené maso | 400 g |
kuřecí játra | 200 g |
vejce | 6 ks |
mladé lístky kopřiv | 1 hrst |
petrželka | 1 hrst |
sádlo | 2 lžíce |
muškátový květ | 1/2 lžičky |
sůl | |
pepř | |
tuk a strouhanka na vymazání formy |
Postup: Připravíme si tmavší máslovou jíšku, kterou zředíme vývarem a povaříme. Přidáme... zobrazit recept
Postup: Pstruha omyjeme, ostraníme hlavy, osušíme, prosolíme i zevnitř a necháme... zobrazit recept
Postup: Rybíz odstopkujeme, umyjeme a rozmixujeme, kdo chce může ještě propasírovat,... zobrazit recept
Postup: Do hlubší pánve dáme máslo, drobně nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Na... zobrazit recept
Postup: Tvarůžky nastrouháme a smícháme s tvarohem, který jsme vyšlehali se změklým... zobrazit recept
Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek
Nabízíme Vám ubytování v přijemně a útulně zařízených pokojích, pár kroků od...