Název | Množství a jednotka |
---|---|
bažant | 600 g |
mrkev | 1 ks |
petržel | 1 ks |
celer | 1/2 ks |
červená cibule | 1 ks |
tymián | |
jalovec | 5 kuliček |
nové koření | 5 kuliček |
pepř celý | 5 ks |
kvalitní červené víno (burgundské, chianti) | 150 ml |
silný hovězí vývar | 200 ml |
máslo | 30 g |
sůl | |
pepř |
Postup: Krůtí stehno vykostíme a nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno a na... zobrazit recept
Postup: Nesolené loupané pistáciové oříšky rozmixujeme najemno. Bílky se špetkou soli... zobrazit recept
Postup: Zeleninu oloupeme a nakrájíme na kostičky (můžeme nastrouhat). Zalijeme 1 1/2 l... zobrazit recept
Postup: Drůbeží játra - kuřecí nebo krůtí - omyjeme, očistíme a nakrájíme na menší... zobrazit recept
Postup: V kastrůlku rozpustíme máslo. Všechny suroviny dáme do mísy a ušleháme ponorným... zobrazit recept
Víte, že podle posledních výzkumů výskytu obezity v České republice má 35%... zobrazit článek
Říká se, že láska prochází žaludkem. Proto věříme, že si naši restauraci...