19. 5. 2024   |   svátek má Ivo
 

Játra na šťávě

Název Množství a jednotka
vepřová játra 500 g
cibule 1 ks
pepř
kmín
hladká mouka 1 lžíce
Zobrazit všechny ingredience

Příloha

Název Množství a jednotka
rýže
oběd
Porce: 2
Kuchyně: česká
Příprava: 10 min.
Vaření: 01 h.
Mamut :-)



Postup
Játra očistíme, odstraníme kanálky a nakrájíme na nudličky. Na oleji osmažíme dozlatova cibulku, přidáme játra a necháme zatáhnout. Podlijeme vroucí vodou (asi 1/2l), opepříme, okmínujeme a dusíme pod pokličkou doměkka. Vlijeme záklechtku (hladká mouka rozmíchaná v trošce vody), přidáme masox, povaříme 5 minut a nakonec osolíme. Podáváme s rýží.


 


RECEPTY

Svatomartinská husa

Postup: Pečení husy není nic složitého a takhle ji zvládne i úplný začátečník. Jen je... zobrazit recept

RECEPTY

Pečený pangasius na rozmarýnu

Postup: Zmraženou rybu (pangasius, treska, losos) rozmrazíme. Osolíme, okořeníme... zobrazit recept

RECEPTY

Zapečené těstoviny s dýní a sušenými rajčaty

Postup: Dýni hokkaido omyjeme, rozpůlíme, lžící vydlabeme semínka a nakrájíme ji na... zobrazit recept

RECEPTY

Kuřecí maso s červenou řepou a batáty

Postup: Batáty, syrovou červenou řepu a mrkev oloupeme a nakrájíme - batáty na... zobrazit recept

RECEPTY

Pečený bůček

Postup: Bůček ze všech stran nasolíme a pořádně potřeme prolisovaným česnekem. Vložíme... zobrazit recept

SPOLEČENSKÁ ETIKETA
ESHOPY

Gril Muurikka.cz

Gril Muurikka.cz nabízí originální finské grily Muurikka Smoker a...