Název | Množství a jednotka |
---|---|
polohrubá mouka | 400 g |
cukr krupice | 250 g |
mléko | 250 ml |
vejce | 1 ks |
olej | 100 ml |
kakao | 1 lžíce |
prášek do perníku | 1 balíček |
nastrouhaná jablka | 3 dl |
Postup: Plátky ossobuca zaprášíme moukou a ve velkém kastrolu (nebo přímo v pekáči, ve... zobrazit recept
Postup: Připravíme si nálev. Svaříme vodu s octem, cukrem soli, kořením a zeleninou.... zobrazit recept
Postup: Ve větší míse šleháme elektrickým šlehačem celá vejce s dvěma lžícemi vroucí... zobrazit recept
Postup: Zbytek masa - může být pečené, vařené třeba z polévky, hovězí, vepřové,... zobrazit recept
Postup: Zázvor oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, bio citróny omyjeme, nakrájíme i s... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek