Název | Množství a jednotka |
---|---|
krůtí prsa | 600 g |
schwarzwaldská šunka | 50 g |
eidam | 50 g |
dijonská hořčice | |
mleté maso | 200 g |
kysané zelí | 150 g |
brambora | 1 ks |
sůl | |
čerstvě mletý pepř | |
drůbeží vývar | 250 ml |
cibule | 1 ks |
česnek | 3 stroužky |
olej na smažení |
Postup: Změklé máslo utřeme s cukrem, přidáme žloutky, mouku smíchanou s práškem do... zobrazit recept
Postup: Nejprve si uvaříme pudink ze 1/4 litru mléka, jednoho pudinkového prášku a cca... zobrazit recept
Postup: Plechovku červených fazolí scedíme a smícháme s kukuřicí, nahrubo nastrouhaným... zobrazit recept
Postup: Zralé avokádo rozpůlíme, vyjmeme pecku a lžící vydlabeme dužinu do vyšší... zobrazit recept
Postup: Z 250 ml mléka odlijeme cca 50 ml do hrnku, přidáme lžičku krupicového cukru a... zobrazit recept
Především si musíme určit priority. Pokud se nedokážeme vzdát svého... zobrazit článek
Restaurace penzionu Sluníčko je nekuřácká a nabízí kvalitní kuchyni plnou...