Název | Množství a jednotka |
---|---|
krůtí prsa | 600 g |
schwarzwaldská šunka | 50 g |
eidam | 50 g |
dijonská hořčice | |
mleté maso | 200 g |
kysané zelí | 150 g |
brambora | 1 ks |
sůl | |
čerstvě mletý pepř | |
drůbeží vývar | 250 ml |
cibule | 1 ks |
česnek | 3 stroužky |
olej na smažení |
Postup: Utřeme žloutky s cukrem a změklým máslem, postupně přidáme ostatní přísady... zobrazit recept
Postup: Máslové sušenky rozdrtíme nebo rozmixujeme, smícháme s rozpuštěným máslem a... zobrazit recept
Postup: Suroviny1/2 menší hlávky kapustycca 1/4 kostky hovězího bujonusůlpepřlžička... zobrazit recept
Postup: Šunku nakrájíme najemno a osmahneme na másle. Zalijeme šlehačkou, okořeníme... zobrazit recept
Postup: Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Zalijeme vodou jen tak, aby byly... zobrazit recept
Kdo to má pořád sledovat, jestli je v jídle nějaké to éčko, řekne si spousta z nás. Pokud nám ale na našem těle záleží, měli bychom si trochu toho času na prostudování, alespoň těch nejškodlivějších přídatných látek... zobrazit článek