Název | Množství a jednotka |
---|---|
losos bez kůže | 350 g |
smetana ke šlehání | 500 ml |
eidam | 100 g |
podravka | 1/2 lžičky |
olivový olej | 3 lžíce |
sůl | |
čerstvě mletý pepř | |
špagety | 350 g |
parmezán |
Postup: Mrkev očistíme a nakrájíme na drobnější kostičky. Zalijeme vodou jen tak, aby... zobrazit recept
Postup: Na másle osmahneme najemno nakrájenou cibulku dorůžova, přidáme nakrájené uzené... zobrazit recept
Postup: Bifteky naklepeme, nakrojíme na okrajích, aby se nekroutily, osolíme, opepříme... zobrazit recept
Postup: Tak se dáme do přípravy jíšky (nebo zásmažky, je to to samé). Fakt to není nic... zobrazit recept
Postup: Oloupeme dvě větší hrušky a nastrouháme na hrubém struhadle. Pokapeme šťávou z... zobrazit recept
Ať už bydlíte v miniaturní garsonce či rodinné vile o třech patrech, pár věcí mají naše výsostná království společné – nechybí v nich kuchyně. Místo, kde si po ránu uvaříte povzbuzující kávičku a na oběd či večeři připravíte... zobrazit článek
Hotel se nachází na náměstí malebného městečka Bouzov, přímo pod pohádkovým...