Název | Množství a jednotka |
---|---|
celer | 1/2 ks |
slanina (špek) | 60 g |
cibule | 1/2 ks |
máslo | 1 lžíce |
studená voda | 1 litr |
masox | 1 ks |
kari | |
muškátový oříšek | |
brambora | 2 ks |
pepř | |
sůl |
Postup: Červenou řepu omyjeme a uvaříme vcelku doměkka. Vychladlou oloupeme,... zobrazit recept
Postup: Tatranky rozlámeme na menší kousky, nasypeme do nožového mixéru a rozdrtíme.... zobrazit recept
Postup: V hrnci zpěníme plátek másla, zasypeme dvěma lžícemi dětské krupičky a za... zobrazit recept
Postup: Kotlety (s kostí nebo bez, je to jedno) zlehka naklepeme, mírně osolíme,... zobrazit recept
Postup: Dýni rozpůlíme ostrým nožem a lžící vydlabeme semínka. Máslovou dýni je lepší... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Hospůdka v malebném prostředí Beskyd s vynikající domácí kuchyní a příjemnou...