Název | Množství a jednotka |
---|---|
sterilizovaný hrášek | 4 lžíce |
vejce | 3 ks |
máslo | 20 g |
sůl | |
petrželka |
Postup: Jehněčí plec omyjeme, osušíme a pečlivě odblaníme. Maso na několika místech... zobrazit recept
Postup: Na dno pekáčku rozložíme vymačkané kyselé zelí. V 1 dl studené vody rozmícháme... zobrazit recept
Postup: Na vál nasypeme mouku s cukrem a citronovou kůrou ze 1/4 citrónu, promícháme,... zobrazit recept
Postup: Pečení husy není nic složitého a takhle ji zvládne i úplný začátečník. Jen je... zobrazit recept
Postup: Nejprve si nachystáme skleničky - vyvaříme skleničky i víčka, nebo to za nás... zobrazit recept
Ať už bydlíte v miniaturní garsonce či rodinné vile o třech patrech, pár věcí mají naše výsostná království společné – nechybí v nich kuchyně. Místo, kde si po ránu uvaříte povzbuzující kávičku a na oběd či večeři připravíte... zobrazit článek
Hledáte restauraci s příjemným personálem a vynikající kuchyní? Zastavte se k...