Název | Množství a jednotka |
---|---|
mleté maso | 400 g |
mléko | 1 dl |
rohlík | 1 ks |
vejce | 1 ks |
plnotučná hořčice | 1 lžička |
oregáno | |
majoránka | |
česnek | 4 stroužky |
pepř | |
šunka | 100 g |
Mozzarella | 200 g |
sádlo | |
strouhanka | |
sůl |
Postup: Hlávku zelí očistíme od nepěkných listů. Rozpůlíme a nakrouháme na jemno. Dáme... zobrazit recept
Postup: Ředkev nebo ředkvičky nastrouháme nahrubo a promícháme s insalatinou. Dochutíme... zobrazit recept
Postup: Uzené maso uvaříme v mírně osolené vodě. Kroupy (střední krupky) uvaříme zvlášť... zobrazit recept
Postup: Jogurty smícháme se zakysanou smetanou, lžící moučkového cukru a s ušlehanou... zobrazit recept
Postup: Bešamel tvoří základ téměř každé smetanové omáčky. Připravíme si máslo, hladkou... zobrazit recept
Ubytování Zlín vám poskytne k výletům potřebné náležitosti, které se týkají možností, o kterých se vám doposud nesnilo. Penzion U Johana se vám bude jistě líbit, jelikož nabízí potřebný relax k tomu, abyste si krásně... zobrazit článek
Hostinec - penzion Harcovna se nachází v turisticky atraktivní oblasti Moravskoslezských Beskyd, regionu frýdlantsko. Byl vystavěn v obci Nová Ves u silnice z Frýdlantu nad Ostravicí do Malenovic. Hostinec je jeden z nejstarších v celém regionu, jeho bohatá historie sahá až do 18. století, jak o tom svědčí zápis v místní kronice. Geografická...