Název | Množství a jednotka |
---|---|
gnocchi | 300 g |
losos bez kůže | 250 g |
listový špenát | 150 g |
eidam | 150 g |
smetana ke šlehání | 250 ml |
sůl | |
pepř | |
tuk na vymazání pekáčku | |
máslo | 1 lžička |
Postup: Ve větší míse smícháme mouku, solamyl, prášek do pečiva a cukr. Přidáme sůl,... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě se lžící olivového oleje. Cuketu nakrájíme... zobrazit recept
Postup: Cottage sýr smícháme vidličkou se třemi vajíčky, přidáme půl hrnku mletých... zobrazit recept
Postup: Na pánvi, na másle orestujeme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme sterilované,... zobrazit recept
Postup: Nejdříve si připravíme kuskus, mezitím, co bude odpočívat, si nachystáme... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Naším cílem je věnovat se vám s maximálním úsilím a pokusit se vám splnit...