Název | Množství a jednotka |
---|---|
pangasius | 4 ks |
brambory | 600 g |
citronová tráva | 1 lžička |
tymián | 1 lžička |
pepř čtyř barev | |
sůl | |
tuk na vymazání pekáčku |
Postup: Těstoviny uvaříme ve slané vodě s trochou oleje podle návodu na sáčku.... zobrazit recept
Postup: Krůtí stehno vykostíme a nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno a na... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme na proužky a osmahneme na rozpáleném oleji. Přidáme na tenké... zobrazit recept
Postup: Cukety dobře umyjeme kartáčkem ve studené vodě, odkrojíme konce a nastrouháme... zobrazit recept
Postup: Cibuli, česnek, celer, zázvor oloupeme. Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno,... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Naším cílem je věnovat se vám s maximálním úsilím a pokusit se vám splnit...