Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí žebra s kostí | 2 kg |
česnek | 8-10 stroužků |
med | 2 lžíce |
hrubozrnná hořčice | 4 lžíce |
zázvor mletý | 1 lžička |
slunečnicový olej | 1/2 sklenky |
velká mrkev | 1 ks |
petržel | 1 ks |
malý celer | 1/2 ks |
velká cibule | 1 ks |
nové koření | 10 kuliček |
bobkový list | 2 ks |
pivo | 300 ml |
chilli | 1/2 lžičky |
čerstvě mletý pepř | |
sůl |
Postup: Křidýlka si omyjeme, osušíme a osolíme.Připravíme si marinádu. Do větší misky... zobrazit recept
Postup: Rozpustíme si v kastrůlku máslo. Tvaroh s vejci a cukrem smícháme, postupně... zobrazit recept
Postup: Na větší prkýnko nebo vál si nasypeme mouku, uděláme důlek, vklepneme vejce,... zobrazit recept
Postup: Máslo si vytáhneme s dostatečným předstihem, potřebujeme jej změklé. Vejce s... zobrazit recept
Postup: Větší krůtí horní stehno i s kůží omyjeme, prošpikujeme proužky slaniny (nožem... zobrazit recept
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek
Horský hotel Hamry se nachází na okraji obce Čeladná, která je obklopena...