Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka | 300 g |
moučkový cukr | 150 g |
jedlá soda | 1/2 lžičky |
kypřící prášek do pečiva | 1/2 ks |
vejce | 2 ks |
med | 3 lžíce |
perníkové koření | 1 lžíce |
skořice | 1/2 lžičky |
citronová kůra | |
Poleva: | |
bílek | 1-2 ks |
moučkový cukr | |
citrónová šťáva |
Postup: Halušky:Brambory na halušky jsou nejlepší spíše starší a více škrobovité, varný... zobrazit recept
Postup: Rybíz odstopkujeme, omyjeme, dáme do uzaviratelné nádoby, rybíz trochu... zobrazit recept
Postup: Dýni oloupeme, ostrou lžící odstraníme pořádně semena, nakrájíme na menší... zobrazit recept
Postup: Z vlažného mléka, droždí a lžíce cukru připravíme kvásek, necháme vzejít. Než... zobrazit recept
Postup: Fazole den předem namočíme do studené vody. Druhý den uvaříme doměkka ve stejné... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Naším cílem je věnovat se vám s maximálním úsilím a pokusit se vám splnit...