Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka | 240 g |
cukrářská lukana nebo máslo | 240 g |
mleté vlašské ořechy | 120 g |
moučkový cukr | 120 g |
citronová kůra | |
višňová marmeláda | |
čokoládová poleva | |
vlašské ořechy | cca 50 g |
Postup: Gothajský salám (vcelku) nakrájíme na silnější, asi 1,5 cm plátky. Do každého... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehenní řízky zlehka naklepeme, osolíme (se solí opatrně, šunka je dost... zobrazit recept
Postup: Kuře opláchneme, osolíme ze všech stran i zevnitř. Do pekáčku nasypeme 1,5 kg... zobrazit recept
Postup: Polohrubou mouku, vločky, 1/3 prášku do pečiva, zarovnanou lžičku jedlé sody a... zobrazit recept
Postup: Na dno pekáčku rozložíme vymačkané kyselé zelí. V 1 dl studené vody rozmícháme... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek
Jsme známí hlavně stálou nabídkou tvarůžkových specialit. Naše restaurace je...