Název | Množství a jednotka |
---|---|
václavky | |
bobkový list | 1 kus na 1 sklen |
hořčíčné semínko | 1/2 lžičky |
pepř celý | 3 kuličky |
nové koření | 3 kuličky |
mrkev čerstvá | 1 plátek |
cibule | 1/2 plátku |
studená voda | 1 litr |
sůl | 2 lžíce |
studená voda | 0,5 litru |
ocet | 0,3 litru |
cukr | 2 lžíce |
sůl | 1 lžíce |
Nálev
Název | Množství a jednotka |
---|---|
studená voda
Upravit ingredienci: studená voda
|
0,5 litru |
ocet
Upravit ingredienci: ocet
|
0,3 l |
cukr
Upravit ingredienci: cukr
|
2 lžíce |
sůl
Upravit ingredienci: sůl
|
1 lžíce |
Postup: Na pánvi, na másle orestujeme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme sterilované,... zobrazit recept
Postup: Připravíme si tmavší máslovou jíšku, kterou zředíme vývarem a povaříme. Přidáme... zobrazit recept
Postup: Maso z rybí konzervy dáme do misky a vidličkou rozmačkáme na malé kousky. K... zobrazit recept
Postup: Telecí maso nakrájíme na půlcentimetrové plátky a zlehka - hladkou stranou... zobrazit recept
Postup: Rajčata omyjeme a očistíme případná škaredá strupatá místa. Vložíme do hrnce i... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Tradici moravské kuchyně důmyslně mixujeme s moderními trendy. S dobrým jídlem...