Název | Množství a jednotka |
---|---|
mrkev čerstvá | 2 kusy |
citrónová šťáva | z 1/2 citronu |
cukr mletý | |
Černý čaj | 0,5 dl |
Postup: Hrách a fazole namočíme den předem do studené vody. Druhý den spaříme kroupy,... zobrazit recept
Postup: Do hrnce dáme máslo a na něm osmažíme drobně nakrájenou cibuli. Zasypeme moukou... zobrazit recept
Postup: Fazole namočíme den předem do studené vody a necháme přes noc. Jehněčí maso... zobrazit recept
Postup: Cibuli a okurku nakrájíme nadrobno a smícháme s konzervou tuňáka. Osolíme,... zobrazit recept
Postup: Dýni rozpůlíme ostrým nožem a lžící vydlabeme semínka. Máslovou dýni je lepší... zobrazit recept
Restaurace hotelu Zámeček je umístěna v historickém pivovarském sklepení a...