Název | Množství a jednotka |
---|---|
žlutý hrách | 500 g |
bobkový list | 1 ks |
česnek | 5 stroužků |
majoránka | 1 lžička |
pepř | |
sůl |
Postup: Brambory a cuketu oloupeme a nastrouháme na jemném (mrkvovém) struhadle.... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme ve vroucí osolené vodě (na tři litry vody tři lžičky soli)... zobrazit recept
Postup: Tvaroh smícháme s vajíčky a špetkou soli, smícháme s krupicí a strouhankou a... zobrazit recept
Postup: Změklé máslo utřeme s cukrem, přidáme žloutky, mouku smíchanou s práškem do... zobrazit recept
Postup: Plátky ossobuca zaprášíme moukou a ve velkém kastrolu (nebo přímo v pekáči, ve... zobrazit recept
Pepř je jedním z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších koření na světě. A to nejen pro jeho výrazné a štiplavé aroma, ale i díky svým povzbuzujícím účinkům na naše tělo, které si mnozí z nás ani neuvědomují. Pepř černý je... zobrazit článek
Tradici moravské kuchyně důmyslně mixujeme s moderními trendy. S dobrým jídlem...