Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka | 500 gramů |
prášek do pečiva | 1 kus |
máslo | 120 gramů |
cukr mletý | 150 gramů |
vejce | 2 + 1 kusy |
mléko | asi 4 lžíce |
náplň
Název | Množství a jednotka |
---|---|
piškoty
Upravit ingredienci: piškoty
|
50 gramů |
jablka
Upravit ingredienci: jablka
|
8 ks |
vanilkový cukr
Upravit ingredienci: vanilkový cukr
|
2 kusy |
skořice
Upravit ingredienci: skořice
|
|
rozinky
Upravit ingredienci: rozinky
|
Postup: Mouku, cukr, mleté vlašské ořechy a citronovou kůru ze 1/4 citrónu dáme na vál,... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě. Mražené malé krevetky spaříme v cedníku vroucí... zobrazit recept
Postup: Maso z rybí konzervy dáme do misky a vidličkou rozmačkáme na malé kousky. K... zobrazit recept
Postup: Krůtí prsa nakrájíme na tenké proužky. Mrkev a celer nastrouháme na hrubém... zobrazit recept
Postup: Omyjeme a očistíme, alespoň 5 hlav. Dáme je vařit do hrnce s kořenovou... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Restaurace je součástí Resortu Farské lúky, který se nachází v centru malebné...