Název | Množství a jednotka |
---|---|
králičí hlava | 1 kus |
králičí drůbky | |
mrkev čerstvá | 1 kus |
kořen petržele | 1 kus |
celer | 1/4 kusu |
prolisovaný česnek | 1 stroužek |
strouhanka | 1 lžíce |
polévkové koření | |
pepř | |
sůl |
Postup: Na olivovém oleji opečeme nakrájený česnek a na plátky nakrájenou cibuli.... zobrazit recept
Postup: Zelí dáme vařit do osolené vody. Přidáme klobásku vcelku, bobkový list, nové... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna omyjeme a osušíme.Ve větší míse si připravíme marinádu. Olej,... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a na sádle ji osmahneme dozlatova. Přidáme na kostky... zobrazit recept
Postup: Tatranky rozlámeme na menší kousky, nasypeme do nožového mixéru a rozdrtíme.... zobrazit recept
Ať už bydlíte v miniaturní garsonce či rodinné vile o třech patrech, pár věcí mají naše výsostná království společné – nechybí v nich kuchyně. Místo, kde si po ránu uvaříte povzbuzující kávičku a na oběd či večeři připravíte... zobrazit článek
Hospůdka v malebném prostředí Beskyd s vynikající domácí kuchyní a příjemnou...