Název | Množství a jednotka |
---|---|
bobkový list | 3 kusy |
pepř celý | 5 kuliček |
nové koření | 5 kuliček |
cibule | 1 kus |
mrkev čerstvá | 1 kus |
petržel | 1 kus |
celer | 1/4 - 1/2 kusu |
petržel - nať | |
rajský protlak | 200 gramů |
rýže | |
cukr | |
sůl |
Postup: Vepřovou krkovičku prošpikujeme slaninou, ze všech stran osolíme, potřeme... zobrazit recept
Postup: Pappardelle uvaříme v osolené vodě. Telecí maso nakrájíme na tenké nudličky.... zobrazit recept
Postup: Tatranky rozlámeme na menší kousky, nasypeme do nožového mixéru a rozdrtíme.... zobrazit recept
Postup: Všechnu zeleninu očistíme a omyjeme. Rajčata nařízneme do kříže, spaříme vroucí... zobrazit recept
Postup: Tvaroh utřeme s máslem a sardelovou pastou, přidáme nastrouhanou cibuli,... zobrazit recept
Alespoň týden si pište přesně, co jíte, pijete, v kolik hodin přesně, co... zobrazit článek