Název | Množství a jednotka |
---|---|
bobkový list | 3 kusy |
pepř celý | 5 kuliček |
nové koření | 5 kuliček |
cibule | 1 kus |
mrkev čerstvá | 1 kus |
petržel | 1 kus |
celer | 1/4 - 1/2 kusu |
petržel - nať | |
rajský protlak | 200 gramů |
rýže | |
cukr | |
sůl |
Postup: Vejce vyšleháme s cukrem do pěny. Pak vmícháme mouku s kakaem a práškem do... zobrazit recept
Postup: Čočku zalijeme zeleninovým nebo hovězím vývarem, přidáme celé cibule, bobkový... zobrazit recept
Postup: Pražmy (nebo jiné ryby, mořský vlk, pstruh, candát apod) očistíme, ostraníme... zobrazit recept
Postup: Květák vcelku uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Uvařený květák necháme... zobrazit recept
Postup: Na přípravu sekané se obvykle doporučuje míchané vepřové s hovězím masem,... zobrazit recept
Alespoň týden si pište přesně, co jíte, pijete, v kolik hodin přesně, co... zobrazit článek
Hotel Grůň Mosty u Jablunkova se nachází v Moravskoslezských Beskydech na úpatí...