18. 2. 2025   |   svátek má Gizela
 

Pstruh na kmíně

Název Množství a jednotka
pstruh 4 kusy
máslo 100 gramů
kmín 2 - 3 lžičky
sůl

oběd
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 10 min.
Vaření: 15 min.
Jarča



Postup
Pstruhy omyjeme a osušíme. Pak je nasolíme a necháme chvíli odležet. Na pánvi rozehřejeme máslo, dáme kmín a odleželé nasolené pstruhy. Opékáme z každé strany asi 6 minut.


 


RECEPTY

Dušená mrkev

Postup: Mrkev očistíme a nakrájíme na drobnější kostičky. Zalijeme vodou jen tak, aby... zobrazit recept

RECEPTY

Chřestová krémová polévka

Postup: Bílý chřest zbavíme dřevnatých částí a oloupeme škrabkou, zelený chřest není... zobrazit recept

RECEPTY

Obrácené řízky

Postup: Maso (můžeme použít vepřovou krkovičku, krůtí prsa, kuřecí řízky) nakrájíme na... zobrazit recept

RECEPTY

Čokoládové palačinky

Postup: Smícháme mléko s vejci, cukrem, solí, práškem do pečiva a moukou, kterou... zobrazit recept

RECEPTY

Okurkový sirup

Postup: Okurky oloupeme, a buďto rozmixujeme nebo nastrouháme na struhadle.... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Hledáte magazín pro zdravý život? Už nehledejte – právě jste jej našli!

Podívejme se pravdě do očí. Kdo z nás by nechtěl být fit a v kondici nejen fyzické, ale i psychické. Snad jen hypochondr si libuje v bolístkách a pofňukávání – my ostatní umíme vzít své zdraví a pohodu do svých rukou a přesně pro... zobrazit článek

RESTAURACE

Lašská jizba

Vesnice Sedliště na Frýdecko-místecku zve k návštěvě stylové restaurace Lašská...