Název | Množství a jednotka |
---|---|
rostlinný olej | 200 - 250 ml |
vejce | 1 kus |
citrónová šťáva | 1 lžíce |
plnotučná hořčice | 1 lžička |
česnek | 1/2 stroužku |
malá cibule | 1/4 - 1/2 kusu |
okurka kyselá | 1 kus |
pepř | špetka |
sůl | asi 1/4 lžičky |
Postup: Česnek nasekáme najemno a zpěníme na rozpáleném oleji. Přidáme na menší části... zobrazit recept
Postup: Kachní prsa omyjeme, osušíme a nařízneme kůži několikrát do kříže tak, abychom... zobrazit recept
Postup: Brokolici si uvaříme v osolené vodě asi 5 minut. Scedíme a propláchneme... zobrazit recept
Postup: V kuřecích prsou prořízneme kapsu, tu zvenčí i uvnitř osolíme a opeříme. Uvnitř... zobrazit recept
Postup: Zeleninu očistíme a nakrájíme. Dáme do mísy, přidáme plechovku mungo klíčků,... zobrazit recept
Kdo to má pořád sledovat, jestli je v jídle nějaké to éčko, řekne si spousta z nás. Pokud nám ale na našem těle záleží, měli bychom si trochu toho času na prostudování, alespoň těch nejškodlivějších přídatných látek... zobrazit článek
Hostinec - penzion Harcovna se nachází v turisticky atraktivní oblasti Moravskoslezských Beskyd, regionu frýdlantsko. Byl vystavěn v obci Nová Ves u silnice z Frýdlantu nad Ostravicí do Malenovic. Hostinec je jeden z nejstarších v celém regionu, jeho bohatá historie sahá až do 18. století, jak o tom svědčí zápis v místní kronice. Geografická...