17. 6. 2025   |   svátek má Adolf
 

Kung - pao

Název Množství a jednotka
kuřecí maso 500 gramů
čínská sojová omáčka 1 dl
solamyl 2 lžíce
Glutasol 1/2 lžičky
arašídy 1 hrst
Zobrazit všechny ingredience

Kuchyně: světová
Příprava: 15 min.
Vaření: 15 min.
Jarča



Postup
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, promícháme se sojovou omáčkou, pepřem, zázvorem, solamylem, glutasolem, solí a necháme 2 hodiny odležet. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme chilli, oloupané arašídy a maso. Smažíme do měkka.


 


RECEPTY

Jahodový koláč

Postup: Z hladké mouky, 140g moučkového cukru, 170g másla, tří žloutků a špetky... zobrazit recept

RECEPTY

Míchaný salát s rajčátky

Postup: Polníček, rukolu, ledový salát nebo jakýkoliv zelený listový salát umyjeme,... zobrazit recept

RECEPTY

Záhorácký pstruh

Postup: Pstruhy si omyjeme, osušíme , nasolíme a necháme odležet. Žampiony oloupeme,... zobrazit recept

RECEPTY

Míchaná vajíčka se šunkou

Postup: Šunku (nebo anglickou, špek) nakrájíme nadrobno a na pánvi lehce opečeme na... zobrazit recept

RECEPTY

Smažený kapr

Postup: Kapra naporcujeme na řízky, osolíme, potřeme utřeným česnekem a necháme alespoň... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Bazalka

Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek

RESTAURACE

U Dvořáčků

* DOMÁCÍ KUCHYNĚ* HOTOVKY* SPECIALITY ZE ZVĚŘINY* NOVINKA: WIFI pro hosty ZDARMA