Název | Množství a jednotka |
---|---|
zbytky vařeného, pečeného nebo grilovaného masa | 200 g |
čínské zelí | 1/2 ks |
ředkvička | 5 ks |
rajčata | 2 ks |
paprika | 1 ks |
mungo klíčky | 1 malá plechovka |
kozí rohy | 3 ks |
olivy | |
olivový olej | 1 lžíce |
bílý jogurt | 3 lžíce |
sůl | |
pepř |
Postup: Zeleninu kromě rajčat nakrájíme na kostičky a orestujeme na olivovém oleji.... zobrazit recept
Postup: Na másle lehce opražíme dorůžova krupičku, zalijeme vývarem, přidáme očištěnou... zobrazit recept
Postup: Do mísy, ve které budeme nakládat maso, nalijeme olej - podle množství... zobrazit recept
Postup: Větší pórek očistíme, odkrojíme tuhé tmavé části, ostraníme první vrtstvu,... zobrazit recept
Postup: Brokolici a těstoviny uvaříme každé zvlášť v osolené vodě doměkka a scedíme.... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
* DOMÁCÍ KUCHYNĚ* HOTOVKY* SPECIALITY ZE ZVĚŘINY* NOVINKA: WIFI pro hosty ZDARMA