Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřové maso - krkovice | 600 gramů |
sojová omáčka | 1 lžíce |
zelené fazolky | 200 gramů |
česnek | 4 stroužky |
cibule | 1 kus |
olej | |
bílá paprika | 1 kus |
sůl |
Postup: Plátky hovězího masa (kýta, roštěnec) naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme z... zobrazit recept
Postup: Z telecí kýty pomocí ostrého nože vytvoříme plát - maso rozřízneme napříč, ale... zobrazit recept
Postup: Máslové sušenky rozdrtíme nebo rozmixujeme, smícháme s rozpuštěným máslem a... zobrazit recept
Postup: Tvarůžky nastrouháme a smícháme s tvarohem, který jsme vyšlehali se změklým... zobrazit recept
Postup: Rajčata omyjeme a očistíme případná škaredá strupatá místa. Vložíme do hrnce i... zobrazit recept
Napíšu, jak jsem se toho chopila já – třeba to někomu, kdo se ještě neodhodlal,... zobrazit článek
Je jen málo míst, kde se člověk cítí opravdu uvolněně a dobře, naše restaurace...