Postup: Halušky:Brambory na halušky jsou nejlepší spíše starší a více škrobovité, varný... zobrazit recept
Postup: Předem uvařené brambory, nebo když nám zbydou od oběda, nakrájíme na tenké... zobrazit recept
Postup: Ze 100 ml vlažného mléka, trochy mouky a droždí necháme vykynout kvásek. Do... zobrazit recept
Postup: Okurky oloupeme, a buďto rozmixujeme nebo nastrouháme na struhadle.... zobrazit recept
Postup: Všechny suroviny si vytáhneme nejméně dvě hodiny předem, aby měly pokojovou... zobrazit recept
Červená řepa (latinsky beta vulgaris) je naprosto nenáročná dvouletá plodina, která netrpí škůdci ani nemocemi a nevyžaduje žádnou péči, roste téměř sama. Pokud si ji vysejeme na zahrádku, získáme oproti té kupované mnoho... zobrazit článek
* DOMÁCÍ KUCHYNĚ* HOTOVKY* SPECIALITY ZE ZVĚŘINY* NOVINKA: WIFI pro hosty ZDARMA