Název | Množství a jednotka |
---|---|
filé z tresky | 4 ks |
rajčata | 3 ks |
česnek | 4 stroužků |
feferonky | 3 ks |
cuketa | 1/2 ks |
zázvor mletý | špetka |
pepř čtyř barev | |
olivový olej | |
sůl | |
špagety | |
olivy |
Postup: Na přípravu tataráku vybereme co nejkvalitnější maso. Maso naškrábeme ostrým... zobrazit recept
Postup: Půlku menšího hlávkového zelí nakrouháme, podlijeme vodou a povaříme v osolené... zobrazit recept
Postup: Brambory a cuketu oloupeme a nastrouháme na jemném (mrkvovém) struhadle.... zobrazit recept
Postup: Mladé výhonky smrků otrháme nebo odstříhneme. Nesmí být delší jak 5... zobrazit recept
Postup: Na přípravu tataráku vybereme co nejkvalitnější maso. Maso naškrábeme ostrým... zobrazit recept
Míša tvarohový Mražený tvarohový krém s kakaovou polevou Složení: Tvaroh... zobrazit článek
Restaurace hotelu Zámeček je umístěna v historickém pivovarském sklepení a...