Název | Množství a jednotka |
---|---|
bílé fazole | 150 gramů |
olej | 2 lžíce |
cibule | 1/2 kusu |
hladká mouka | 1 - 2 lžíce |
klobása | 1 kus |
zakysaná smetana | 1 kelímek |
pepř | |
sůl |
Postup: Špagety dáme vařit v dostatečném množství osolené vody. Na olivovém oleji ve... zobrazit recept
Postup: Kapustičkám odřízneme košťály a odstraníme škaredé listy. V osolené vodě je... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a na sádle ji osmahneme dozlatova. Přidáme na kostky... zobrazit recept
Postup: Mleté maso - nejlépe hovězí s vepřovým půl napůl, ale může být i jen hovězí... zobrazit recept
Postup: Nadrobno nakrájenou šalotku necháme na olivovém oleji zesklovatět. Přidáme... zobrazit recept
Alespoň týden si pište přesně, co jíte, pijete, v kolik hodin přesně, co... zobrazit článek
Ke stravování můžete využít naši stylovou nekuřáckou restauraci. Naše kuchyně...