Název | Množství a jednotka |
---|---|
bílé fazole | 150 gramů |
olej | 2 lžíce |
cibule | 1/2 kusu |
hladká mouka | 1 - 2 lžíce |
klobása | 1 kus |
zakysaná smetana | 1 kelímek |
pepř | |
sůl |
Postup: Cherry nebo malá rajčátka omyjeme a nacpeme do čistých skleniček. Rajčátka... zobrazit recept
Postup: Ingredience na palačinky smícháme do hladka, nejlépe šlehačem. Na teflonovou... zobrazit recept
Postup: Kapustu očistíme, odkrojíme košťál a nakrájíme na menší kousky. Můžeme použít... zobrazit recept
Postup: Plechovku slazeného kondenzovaného mléka (Salko) dáme do vyššího hrnce,... zobrazit recept
Postup: Na vále smícháme všechny sypké přísady, uprostřed uděláme důlek, vklepneme do... zobrazit recept
Penzion Hrad - středověká restaurace a ubytováníPro všechny pocestné i hosty...