Roštěnky zlehka naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na sádle po obou stranách. Roštěnky vyjmeme a dáme na teplé místo. Ve výpeku osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme rajčatový protlak, znovu osmahneme, aby ztratil kyselost, zalijeme silnějším vývarem, přidáme oloupaná nakrájená rajčata a podusíme. Podle potřeby osolíme, případně dochutíme česnekem, oreganem a nakonec do šťávy vmícháme máslo pro zjemnění. Maso položíme na špagety a přelijeme rajčatovou šťávou.
Podívejme se pravdě do očí. Kdo z nás by nechtěl být fit a v
kondici nejen fyzické, ale i psychické. Snad jen hypochondr si libuje v
bolístkách a pofňukávání – my ostatní umíme vzít své zdraví a pohodu do svých
rukou a přesně pro...
zobrazit článek