Název | Množství a jednotka |
---|---|
křepelka | 4 ks |
vepřová játra | 150 g |
malá cibule | 1/2 ks |
špek | 10 g |
rohlík | 1 ks |
vejce | 2 ks |
tymián | špetka |
pepř čtyř barev | |
mléko | 50 ml |
strouhanka | |
sůl |
Postup: V míse si vypracujeme těsto z mletých piškotů, změklého másla, cukru, kakaa,... zobrazit recept
Postup: Vepřové koleno dáme do osolené vody, přidáme 3 bobkové listy, 10 kuliček nového... zobrazit recept
Postup: Menší dýni hokkaido (cca 1kg) umyjeme, rozpůlíme a lžící vydlabeme semena... zobrazit recept
Postup: Vejce smícháme s cukrem, jogurtem, přidáme mléko, mouku smíchanou s práškem do... zobrazit recept
Postup: Rýži uvaříme doměkka - na jeden díl rýže dáme dva díly vody a vaříme na mírném... zobrazit recept
Pepř je jedním z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších koření na světě. A to nejen pro jeho výrazné a štiplavé aroma, ale i díky svým povzbuzujícím účinkům na naše tělo, které si mnozí z nás ani neuvědomují. Pepř černý je... zobrazit článek
Hospůdka v malebném prostředí Beskyd s vynikající domácí kuchyní a příjemnou...