Název | Množství a jednotka |
---|---|
mleté maso | 250 g |
menší klobáska | 1 ks |
brambory | 3 ks |
česnek | 3 stroužky |
majoránka | 2 lžičky |
kmín drcený | 1 lžička |
pepř | 1/2 lžičky |
sádlo | 3 lžíce |
špek | 20 g |
cibule | 1 ks |
mletá sladká paprika | 3 lžičky |
hladká mouka | 1 lžíce |
masox | 1 kostka |
sůl |
Postup: Oloupané brambory a očištěnou mrkev, v poměru 2 : 1, nakrájíme na kostičky. Ve... zobrazit recept
Postup: Zeleninu oloupeme, umyjeme a nakrájíme na kostičky, mrkev na kolečka. Zalijeme... zobrazit recept
Postup: Zmraženou rybu (pangasius, treska, losos) rozmrazíme. Osolíme, okořeníme... zobrazit recept
Postup: Uzený bůček - pokud máme bůček s kostí a kůží, vykostíme jej a kůži odřízneme,... zobrazit recept
Postup: Citronovou trávu naklepeme tupou stranou nože a necháme vcelku. V hrnci dáme... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek
Restaurace je součástí Resortu Farské lúky, který se nachází v centru malebné...