Postup: Špaldové kroupy zalijeme dostatečným množstvím studené vody, přidáme hrst... zobrazit recept
Postup: Dvě hrsti sušených hříbků namočíme do 1,5l studené vody nejlépe přes noc. Druhý... zobrazit recept
Postup: Datle zbavíme pecek, mandle spaříme a oloupeme. Ořechy a loupané mandle dáme do... zobrazit recept
Postup: Indickou okurku - cca 400g - oloupeme a nakrájíme na plátky silné asi 3 - 5mm.... zobrazit recept
Postup: Starší, nebo i suchý chleba rozlámeme nebo nakrájíme na kousky a dáme rozvařit... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Restaurace hotelu Zámeček je umístěna v historickém pivovarském sklepení a...