Vaničku nebo kostku tvarohu zředíme troškou mléka a rozšleháme (stačí vařečkou). Osolíme podle chuti a přidáme nadrobno nasekanou pažitku (cca dvě lžíce nasekané pažitky, podle chuti). Promícháme a mažeme na chléb.
Tip: Pokud potřebuji jen půl tvarohu, před osolením odeberu polovinu do jiné misky, z půlky udělám tvaroh na slano s pažitkou, druhou polovinu osladím, přidám dvě - tři lžíce bílého jogurtu, rozšlehám ponorným šlehačem a mám dezert na sladko třeba na druhý den na svačinu :-).
Guma guar, karubin, karagenan, lecitin... co si pod tím máme představit? Tak si těm "éčkům" z testovaných nanuků podíváme na zoubek. Jaká jsou éčka v testovaných nanucích:
Téměř u všech "éček" v testovaných výrobcích se
jedná...
zobrazit článek