Název | Množství a jednotka |
---|---|
filé z lososa | 4 ks |
citronový pepř | |
smetana ke šlehání | 200 ml |
hovězí vývar | 300 ml |
mléko | 200 ml |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 2 lžíce |
citron | 1 ks |
cukr | 2 lžičky |
sůl | |
olivový olej |
Příloha
Název | Množství a jednotka |
---|---|
brambory
Upravit ingredienci: brambory
|
Postup: Kuřecí stehna omyjeme, osušíme čistou utěrkou, osolíme, potřeme prolisovaným... zobrazit recept
Postup: Halušky:Brambory na halušky jsou nejlepší spíše starší a více škrobovité, varný... zobrazit recept
Postup: Křidýlka si omyjeme, osušíme a osolíme.Připravíme si marinádu. Do větší misky... zobrazit recept
Postup: Z másla a mouky připravíme jíšku, kterou zalijeme masovým vývarem... zobrazit recept
Postup: Změklé máslo utřeme s tvarohem a jogurtem. Přidáme mletou sladkou papriku,... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek
V samém historickém centru jihomoravské metropole nabízíme posezenív tradičním...