Správný boršč je z hovězího masa, ale i levnější varianta je výborná.
Postup
Očistíme zeleninu, zelí nakrouháme nebo nakrájíme na nudličky, řepu oloupeme a nakrájíme na kostičky. Mrkev, petržel a celer nakrájíme na kostky nebo nastrouháme, jak má kdo rád. Na sádle necháme zesklovatět cibuli a špek a na tomto základě orestujeme mleté maso. Přidáme řepu, zelí, zeleninu a zalijeme vývarem nebo vodou (2 litry). Osolíme, přidáme koření a vaříme doměkka. Nakonec dochutíme octem, cukrem, případně dosolíme.
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35
lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným
nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI....
zobrazit článek