29. 4. 2024   |   svátek má Robert
 

Rybí filé na bílém víně

Název Množství a jednotka
rybí filé 500 g
máslo
cibule 1 ks
hladká mouka
citrónová šťáva ˇ
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Kuchyně: česká
Příprava: 40 min.
Vaření: 12 h. 15 min.
Jarča



Postup
Rybí filé nakrájíme na porce, jak máme rádi. Osolíme, necháme odležet. Pak pokapeme citrónovou šťávou a obalíme v hladké mouce.Cibuli nakrájíme na proužky
a na pánvi s máslem je necháme lehce zesklovatět, přidáme file a opečeme do zlatova. Dáváme pozor, aby nám cibule hodně nezhnědla. Přidáme kečup, trochu vína a prohřejeme.


 


RECEPTY

Maďarské kuře

Postup: Kuřecí prsa omyjeme a osušíme. Osolíme a necháme odležet. Mezi tím si nakrájíme... zobrazit recept

RECEPTY

Kuřecí prsa plněná špenátem a ricottou

Postup: Na lžíci másla necháme zpěnit najemno nasekaný česnek, přidáme baby špenát a... zobrazit recept

RECEPTY

Řepné karbanátky s kapustou

Postup: Čevenou řepu oloupeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Půlku kapusty očistíme,... zobrazit recept

RECEPTY

Kuřecí závitky se sušenými rajčaty

Postup: Plátky kuřecího masa naklepeme, osolíme, opepříme bílým pepřem, poklademe... zobrazit recept

RECEPTY

Třešňová bublanina

Postup: Změklý tuk napěníme, přidáme žloutky a cukr a utřeme lehké těsto. Po lžících... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Pivovar Vraník na Valašsku

Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek

RESTAURACE

Dřevjanka

Nabízíme přes 64 míst k sezení, restaurace je rozdělena na kuřáckou a...