15. 5. 2024   |   svátek má Žofie
 

Zapomenuté heslo › Pstruzi na česneku

Název Množství a jednotka
pstruh 4 ks
máslo 120 g
drcený kmín
hladká mouka
česnek
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Kuchyně: česká
Příprava: 40 min.
Vaření: 15 min.
Jarča



Postup
Pstruhy omyjeme, osušíme nasolíme a necháme odležet. Posypeme je kmínem a obalíme v hladké mouce. Na pánev si dáme 2/3 másla, rozpálíme a pstruhy z každé strany opečeme. Před koncem pečení přidáme do másla rozetřený česnek a zbytek másla. Dochutíme citronovou šťávou.


 


RECEPTY

Borůvkovo rybízový koláč

Postup: V míse si utřeme vejce s olejem, cukrem a citronovou kůrou. Přidáme mouku s... zobrazit recept

RECEPTY

Uzené na medu s česnekem

Postup: Uzenou krkovičku opláchneme a osušíme. Na pánev si dáme tuk a rozehřejeme.... zobrazit recept

RECEPTY

Kuřecí řízky

Postup: Kuřecí prsa naklepeme, okraje nakrojíme, aby se při smažení maso nekroutilo.... zobrazit recept

RECEPTY

Bulharská pomazánka

Postup: Maso z rybí konzervy dáme do misky a vidličkou rozmačkáme na malé kousky. K... zobrazit recept

RECEPTY

Kokosové tlapky

Postup: Na vál prosejeme hladkou mouku, přidáme strouhaný kokos, moučkový cukr, máslo a... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Bazalka

Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek

RESTAURACE

U Strakatého koně

Ke stravování můžete využít naši stylovou nekuřáckou restauraci. Naše kuchyně...