1. 6. 2024   |   svátek má Laura
 

Výživová poradna › Pstruh z Ostravy

Název Množství a jednotka
pstruh 4 ks
olej 0,5 dl
máslo 100 g
česnek 4 stroužky
kečup 2 dl
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Kuchyně: česká
Příprava: 15 min.
Vaření: 20 min.
Jarča



Postup
Pstruhy omyjeme, osušíme, nasolíme a necháme v chladu odležet. Pak je z obou stran prudce opečeme na pánvi s olejem. Přidáme máslo,rajčata, kečup, pivo, citronovou šťávu, rozetřený česnek a dusíme do měkka. Při podávání pstruha polijeme šťávou z dušení.


 


RECEPTY

Maďarský guláš

Postup: Rajčata spaříme vroucí vodou, nařízneme do kříže a oloupeme. Papriky očistíme a... zobrazit recept

RECEPTY

Medvědí tlapky

Postup: Na vál si navážíme všechny sypké přísady. Hřebíček pomeleme na mlýnku nebo... zobrazit recept

RECEPTY

Kotlety na šlehačce

Postup: Kotlety (s kostí nebo bez, je to jedno) zlehka naklepeme, mírně osolíme,... zobrazit recept

RECEPTY

Višňový koláč

Postup: Těsto:Cukr utřeme se třemi žloutky (jeden žloutek si odložíme stranou do... zobrazit recept

RECEPTY

Čokoládové palačinky

Postup: Smícháme mléko s vejci, cukrem, solí, práškem do pečiva a moukou, kterou... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Česnek

     Malá, voňavá palička česneku, některými odsuzovaná pro... zobrazit článek

RESTAURACE

Slezský Dvůr

Restaurce Slezský Dvůr v Ostravě Radvanicích Vás zve k příjemnému posezení ve...