19. 5. 2024   |   svátek má Ivo
 

Pstruh v alobalu

Název Množství a jednotka
pstruh 1 ks
máslo 60 g
zelená nať
cibule 1/2 ks
hořčice
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Kuchyně: česká zdravá kuchyně
Příprava: 01 h. 15 min.
Vaření: 20 min.
Jarča



Postup
Pstruha omyjeme, osušíme, nasolíme a necháme asi hodinu odpočívat.
Mezitím si utřeme máslo s nadrobno nasekanou cibulí, zelenou petrželí, hořčicí, citrónovou šťávou, pepřem a solí. Touto směsí naplníme břišní dutinu pstruha. Alobal pomastíme máslem nebo olejem položíme pstruha a zabalíme. Pokud děláme více pstruhů, zabalíme každého zvlášť. Položíme na plech, dáme do vyhřáté trouby a pečeme asi 20 minut.


 


RECEPTY

Cannelloni s ricottou a špenátem podle Jamie Olivera

Postup: Náplň do cannelloni:Na pánvi rozehřejeme dvě lžíce olivového oleje se lžičkou... zobrazit recept

RECEPTY

Italské krémové rizoto

Postup: Nadrobno nakrájenou šalotku necháme na olivovém oleji zesklovatět. Přidáme... zobrazit recept

RECEPTY

Zeleninový salát s pečeným masem

Postup: Zeleninu očistíme a nakrájíme. Dáme do mísy, přidáme plechovku mungo klíčků,... zobrazit recept

RECEPTY
RECEPTY

Ředkvičková pomazánka s vejci

Postup: Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme, oloupeme a nasekáme nadrobno. Dáme do mísy.... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Česnek

     Malá, voňavá palička česneku, některými odsuzovaná pro... zobrazit článek

RESTAURACE

La Rosa café restaurant

Restaurace s penzionem La Rosa se nachází v centru města Frýdek-Místek,...