Název | Množství a jednotka |
---|---|
pstruh | 1 ks |
máslo | 60 g |
zelená nať | |
cibule | 1/2 ks |
hořčice | |
citrónová šťáva | |
pepř | |
sůl |
Postup: Květák, mrkev a celer nakrájíme na malé kostičky. Zpěníme najemno nakrájenou... zobrazit recept
Postup: Čevenou řepu oloupeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Půlku kapusty očistíme,... zobrazit recept
Postup: Z tekuté šlehačky, cukru, másla, polohrubé mouky a vanilkového cukru svaříme... zobrazit recept
Postup: Dýni hokkaido rozpůlíme, lžící vydlabeme semena a nakrájíme na malé kostičky -... zobrazit recept
Postup: Změklý tuk napěníme, přidáme žloutky a cukr a utřeme lehké těsto. Po lžících... zobrazit recept
Ať už bydlíte v miniaturní garsonce či rodinné vile o třech patrech, pár věcí mají naše výsostná království společné – nechybí v nich kuchyně. Místo, kde si po ránu uvaříte povzbuzující kávičku a na oběd či večeři připravíte... zobrazit článek
Internetový prodej cukrářských potřeb a surovin, vybavení na pečení, nádobí,...