Název | Množství a jednotka |
---|---|
pstruh | 1 ks |
máslo | 60 g |
zelená nať | |
cibule | 1/2 ks |
hořčice | |
citrónová šťáva | |
pepř | |
sůl |
Postup: Na větší prkýnko nebo vál si nasypeme mouku, uděláme důlek, vklepneme vejce,... zobrazit recept
Postup: Tvaroh ušleháme se zakysanou smetanou, osladíme 2 lžícemi moučkového cukru a... zobrazit recept
Postup: Najemno nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na rozehřátém oleji. Přidáme... zobrazit recept
Postup: Mleté maso dáme do mísy a smícháme se strouhaným sýrem, vejcem, soli .... zobrazit recept
Postup: Fazole a houby den předem namočíme a druhý den uvaříme doměkka. Osolíme,... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Restaurace je součástí Resortu Farské lúky, který se nachází v centru malebné...