Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka | 280 g |
žloutek | 5 ks |
sladká smetana | 200 ml |
cukr krupice | 2 lžíce |
rum | 3 lžíce |
prášek do pečiva | 1 ks |
citronová kůra z 1/2 citronu | |
sůl | špetka |
Postup: Gothajský salám (vcelku) nakrájíme na silnější, asi 1,5 cm plátky. Do každého... zobrazit recept
Postup: Kysané červené zelí necháme okapat. V rendlíku na sádle osmažíme nadrobno... zobrazit recept
Postup: Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh. Do sněhu zašleháme krupicový cukr, a... zobrazit recept
Postup: Fazole den předem namočíme. Druhý den nakrájíme maso, orestujeme jej na cibuli,... zobrazit recept
Postup: Rozpustíme si v kastrůlku máslo. Tvaroh s vejci a cukrem smícháme, postupně... zobrazit recept
Kdo to má pořád sledovat, jestli je v jídle nějaké to éčko, řekne si spousta z nás. Pokud nám ale na našem těle záleží, měli bychom si trochu toho času na prostudování, alespoň těch nejškodlivějších přídatných látek... zobrazit článek
Restaurant najdete pod původními renesančními klenbami, s otevřeným cihlovým...