Název | Množství a jednotka |
---|---|
povidla | 150 g |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 1 lžíce |
skořice | kousek |
badyán | špetka |
sušené švestky | 4 ks |
citrónová šťáva | 1 lžička |
sůl | 1/2 lžičky |
Postup: Okurky nakladačky, mohbou být i přerostlé, důkladně omyjeme, nejlépe odrhneme... zobrazit recept
Postup: Nejprve si uvaříme pudink ze 1/4 litru mléka, jednoho pudinkového prášku a cca... zobrazit recept
Postup: Červenou řepu omyjeme a uvaříme vcelku doměkka. Vychladlou oloupeme,... zobrazit recept
Postup: Zeleninu nakrájíme nadrobno, balkánský sýr na kostičky (trošku odeberu a... zobrazit recept
Postup: Plechovku Pikaa uvaříme v dostatečném množství vody 2 hodiny a necháme pořádně... zobrazit recept
Čas léta nám přináší sluníčko, koupání, dovolenou, pohodičku a relax. Občas i... zobrazit článek
Restaurace hotelu Zámeček je umístěna v historickém pivovarském sklepení a...