Název | Množství a jednotka |
---|---|
chobotnice | 500 g |
cibule | 1/2 ks |
česnek | 2 stroužky |
cherry rajčátka | 5 ks |
cuketa | 50 g |
portské víno | 50-100 ml |
kapary | 1 lžička |
citron | |
bazalka | 1/2 lžičky |
pepř celý | 4 kuličky |
chilli | špetka |
olivový olej | 3 lžíce |
sůl | |
sépiové těstoviny |
Postup: Salko uvaříme ponořené ve vodě dvě hodiny, necháme úplně vychladnout a ušleháme... zobrazit recept
Postup: Omyjeme a očistíme, alespoň 5 hlav. Dáme je vařit do hrnce s kořenovou... zobrazit recept
Postup: 1 dl oleje promícháme s mletou paprikou , chilli kořením, drceným rozmarýnem a... zobrazit recept
Postup: Rajčata spaříme vroucí vodou, nařízneme do kříže a oloupeme. Papriky očistíme a... zobrazit recept
Postup: Vejce si uvaříme na tvrdo.Salám Mortadellu nebo Junior, okurky, uvařená vejce... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Penzion Hrad - středověká restaurace a ubytováníPro všechny pocestné i hosty...