Název | Množství a jednotka |
---|---|
tvrdý chleba | 3 krajíce |
mrkev | 1 ks |
petržel | 1 ks |
celer | kousek |
vejce | 1 ks |
mléko | 100 ml |
drcený kmín | 1 lžička |
pepř | |
máslo | |
pažitka nebo petrželka | |
sůl |
Postup: Změklé máslo vymícháme s medem, můžeme podle chuti zakápnout troškou citronové... zobrazit recept
Postup: Z hladké mouky, tvarohu a změklého másla vypracujeme na vále vláčné těsto. Je... zobrazit recept
Postup: Z telecí kýty pomocí ostrého nože vytvoříme plát - maso rozřízneme napříč, ale... zobrazit recept
Postup: Větší pórek očistíme, odkrojíme tuhé tmavé části, ostraníme první vrtstvu,... zobrazit recept
Postup: Do hrnce dáme olivový olej a na něm necháme zesklovatět drobně nakrájenou... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Naše restaurace nabízí výběr jídel tradiční české kuchyně, bohatou nabídkou 50...