Název | Množství a jednotka |
---|---|
brynza | 200 g |
velká cibule | 2 ks |
brambory | 2-3 ks |
drcený kmín | 1 lžička |
sůl |
Postup: Jablka oloupeme, vykrájíme jádřinec a nakrájíme na menší dílky.Cibuli oloupeme... zobrazit recept
Postup: Květy černého bezu (necháme delší stonek, za který je budeme držet) namočíme na... zobrazit recept
Postup: Fazole den předem namočíme. Druhý den nakrájíme maso, orestujeme jej na cibuli,... zobrazit recept
Postup: Na vále si připravíme těsto z hrubé mouky, mletého cukru, mletých vlašských... zobrazit recept
Postup: Do vhodné láhve nalijeme rum, přidáme 4 hřebíčky, kousek celé skořice,... zobrazit recept
Především si musíme určit priority. Pokud se nedokážeme vzdát svého... zobrazit článek
Restaurant najdete pod původními renesančními klenbami, s otevřeným cihlovým...